donderdag 22 oktober 2015

Postkaarten en presentjes!

Vormgeving boek
De tekst en prenten liggen bij de vormgevers van Plan C in Den Bosch. Zij hebben er super veel zin in en wij vinden het hartstikke spannend hoe zij alles in elkaar gaan zetten!


Presentjes donateurs

Heb je € 25,- of meer gestort en zou je graag een presentje willen ontvangen? Geef dan zo snel mogelijk je naam en adres door via de mail: info@keesprojects.nl


Postkaarten

Vandaag hebben we 2000 postkaarten van het project binnen gekregen. Er zijn kaarten gedrukt van 20 verschillende prenten. Sommigen staan er in zijn geheel op, van anderen laten we een deel zien. Ze zijn echt super mega mooi geworden! De kaarten zijn per 10 (assorti) te koop bij Heger en van den Berg in Zeist voor € 10,- per pakje. Er zijn twee verschillende pakjes. Dus koop je er twee, dan heb je ook alle postkaarten in handen. En dat is heel cool! :D Mocht je ons kennen en vaker zien, dan kun je ze ook bij ons kopen voor hetzelfde bedrag.Hoe zat het ook al weer?
Welk presentje krijg je bij welk bedrag?


€ 25

Geweldig! U krijgt een persoonlijk bedankje via een ansichtkaart van het project.

€ 50
Waanzinnig! U krijgt een persoonlijk bedankje en een pakket met 10 ansichtkaarten van het project.

€ 100
Te gek! U krijgt een persoonlijk bedankje en een pakket met 20 ansichtkaarten van het project.

€ 250
Fantastisch! U krijgt een persoonlijk bedankje, een pakket met 20 ansichtkaarten en een print naar keuze van een van de prenten van het project.

€ 500
Buitengewoon! U krijgt een persoonlijk bedankje, een pakket met 20 ansichtkaarten, een print naar keuze van een van de prenten van het project en een exemplaar van het boek.  Geen opmerkingen:

Een reactie posten