maandag 5 oktober 2015

Interview Radio 5, verhaal en prenten klaar!


Het is alweer oktober en je vraagt je vast af hoe het er voor staat met het prentenboek. 

INTERVIEW RADIO 5
Afgelopen week is Marjolein telefonisch geïnterviewd door Radio 5 over het prentenboek. Hier (12min39) kun je het fragment beluisteren: http://www.kro-ncrv.nl/aandetafelvan5/seizoenen/2015/30-141070-30-09-2015

AANPASSINGEN
Ons proefboekje is gelezen door een leespanel van kinderen en volwassenen. Zij hebben feedback gegeven op het verhaal en de prenten, waarna wij enkele aanpassingen hebben gedaan. We zijn nu helemaal tevreden!


VERTALEN, VORMGEVEN EN DRUKKEN
Vandaag haalden we in Utrecht onze prenten op. Ze zijn professioneel ingescand door Color Utrecht. Ze zien er mooi uit.Deze week gaat de tekst naar de vertalers Engels en Arabisch. Als de tekst klaar is, gaan we met het hele pakket naar Plan C in ’s Hertogenbosch. Zij doen de vormgeving van het prentenboek en maken alles drukklaar. Dan hopen we begin november alles naar onze drukker, Libertas, in Utrecht te brengen en eind november de gedrukte boekjes in handen te hebben! We vinden het super spannend! 

PRESENTATIE

Als we weten wanneer het boekje klaar is, komt er een boekpresentatie. Dit zullen we te zijner tijd laten weten, onder andere via dit blog. Het boekje zal hopelijk voor december te koop zijn. Ook dit laten we zo snel mogelijk weten.

Blijf ons volgen! Hier of op Facebook of Instagram.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten