zondag 15 november 2015

Het boek ligt bij de drukker!

Drukker
Sinds dinsdag ligt het boek bij de drukker en zijn wij in afwachting van het tastbare bewijs van het harde werken van meer dan een jaar! 


We hadden vorig jaar niet kunnen overzien dat alles zo goed zou gaan. Ook hadden we er geen benul van hoe het maken van een boek in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken. We hebben veel geleerd en zijn erg trots, op onszelf, maar ook op de kinderen, en op alle mensen die ons geholpen hebben in het proces. 

Presentatie
Graag tonen wij het boek aan de wereld en daarom nodigen wij iedereen van harte uit de boekpresentatie bij te komen wonen op zaterdag 28 november van 16:00 tot 18:00 uur in het Beauforthuis.

Tijdens de presentatie zal voorgelezen worden in drie talen: Nederlands, Arabisch en Engels. 

Om de presentatie nog feestelijker te maken, heeft Mohamed Akharouid , voorzitter van Stichting MSIVO (Marokkaanse stichting voor integratie, vernieuwing en ontwikkeling), aangeboden om deze middag het Suikerfeest te vieren met lekkere hapjes. 

Het boek zal te koop zijn voor € 15,00. De opbrengst van het boek zal ten goede komen aan projecten met kinderen van het azc Zeist.

Programma
16.00 - Inloop
16.15 - Presentatie
16.30 - Voorlees moment 16:45 - Receptie met hapjes aangeboden door Stichting MSIVO 
18:00 - Einde

Locatie: Beauforthuis, Woudenbergseweg 70, 3711 AB, Austerlitz. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Geen opmerkingen:

Een reactie posten