donderdag 17 september 2015

Streefbedrag voorbij, reacties leespanel

We hadden het streefbedrag behaald, maar zijn er inmiddels overheen! Dat betekent dat we meer boeken kunnen drukken en er ook nog een educatief pakket bij kunnen ontwikkelen.

Afgelopen zondag zijn we bij de dienst in de Geertekerk in Utrecht geweest. Een sfeervol gebouw. De dienst was geheel geweid aan het thema vluchtelingen. Jonge kinderen kwamen met koffers en reistassen en kregen de opdracht in een tent in een nis van de kerk te gaan zitten en heel goed na te denken over wat mee te nemen als zij op reis zouden moeten gaan of zouden moeten vluchten. Wat oudere kinderen mochten een spel spelen via een app op hun telefoon. Het spel ging over vluchten. Na afloop vertelden de kinderen erover. 

Halverwege de dienst kregen wij de gelegenheid ons project heel kort te presenteren. De collecte van deze zondag werd aangeboden aan Project Prentenboek. We haalden bijna 500 euro op! Na afloop gaven wij nog extra informatie over het project en uitten mensen hun enthousiasme. Super bedankt, mensen van de Geertekerk! Leespanel
Vorige week stuurden wij ons leespanel een digitaal test prentenboek. We hebben van een aantal van hen al reactie terug en de eerste berichten zijn positief! 

Ik moet je zeggen, ik ben diep onder de indruk, ik vind dat jullie iets prachtigs hebben gemaakt, en bovendien heel ontroerend.

Max en ik hebben met veel plezier jullie boek gelezen!

Het boekje verschillende keren gelezen en nog eens gelezen en nog eens gelezen..... PRACHTIG!!!!

Een superproject en ik denk dat het een hele mooie bijdrage kan leveren aan kinderen die zich in een Asielzoekers Centrum bevinden. Erg leuk om te zien dat er ook kindertekeningen zijn gebruikt, dat maakt het een levendig geheel! 
 
Naast deze positieve geluiden zijn er natuurlijk ook nog feedbackpunten die we moeten gaan verwerken. Als we alle feedback hebben verzameld, gaan we aan de slag met de nodige aanpassingen en kunnen we echt de laatste fase in, op weg naar een echt gedrukt boek! Als alles goed gaat hebben we in november een fysiek boek, een presentatie en kan het de verkoop in. 

Blijf ons vooral volgen!


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten