woensdag 12 augustus 2015

Op naar de volgende stap in het proces + #sneakpeek

Goed nieuws: we denken dat we zover zijn!! We hebben het verhaal geschreven en we hebben alle prenten gemaakt die daarbij nodig zijn. Dat betekent dat we toe zijn aan de volgende stappen in het proces. Binnenkort gaan we alle prenten scannen en in een voorlopig format zetten met de tekst. Dan laten we een leespanel meekijken ter controle: loopt het verhaal? Is het duidelijk? Passen de prenten bij de tekst? Moeten er nog onderdelen veranderd worden? 

Zou jij het leuk vinden om mee te lezen? Laat dat ons dan weten via info@keesprojects.nl.

Als de prenten en het verhaal helemaal goed gekeurd zijn, is de volgende stap de vertaling in het Engels en Arabisch. Zo kan het boek door een breed publiek gelezen worden. Daarna kan het hele pakket naar Plan C, zij maken het boek verder op en drukklaar. Hopelijk kunnen we dan over niet al te lange tijd echt naar de drukker. Dat zou fantastisch zijn!

Maar voor het zover is en we al onze plannen volledig kunnen uitvoeren, is het nodig het target van onze crowdfunding te behalen. We hebben al met 130 donateurs 80% van het bedrag binnen gehaald. Het zou heel fijn zijn als we in de komende paar weken de laatste 20% (ca. € 1200,00) binnen kunnen halen! Mocht je nog willen doneren, kijk dan op www.projectprentenboek.nl voor meer informatie. Elk bedrag is welkom. We zullen je er eeuwig dankbaar voor zijn!

Onderstaand alvast een tipje van de sluier #sneakpeek
Geen opmerkingen:

Een reactie posten