vrijdag 12 juni 2015

Crowdfunding gestart!

De afgelopen tijd heeft Dominic de Graaf van Alterego Games hard gewerkt aan onze website voor de crowdfunding. Er moesten allerlei apps in gebouwd worden, wat we zelf niet kunnen. Domi, je bent een held! ;)

Twee dagen geleden konden we eindelijk officieel online. Via de website http://www.projectprentenboek.nl/ kan er gedoneerd worden voor het project. Bent u geïnteresseerd, neem dan vooral een kijkje op de site!

We vinden het superspannend, deze crowdfunding. Gaan we ons target halen? Hoeveel boeken kunnen we straks drukken? Als we niet al een beetje digi verslaafd waren, dan zijn we het nu wel. Steeds even spieken op de site naar de tellers!

Tot nu toe zijn de donateurs uiterst gul en daar zijn we super blij mee. Wij hopen dat iedereen die enthousiast is over het project, dit ook uit wil dragen naar zijn eigen netwerk. En we hopen natuurlijk op nog veel meer donateurs. Jullie maken dan niet alleen ons heel erg blij, maar ook de kinderen van het AZC. Zij hebben met veel enthousiasme gewerkt in de lessen en zijn heel benieuwd naar het resultaat. Een resultaat dat zij zelf dan ook in handen krijgen, een product om trots op te zijn!

En wij zijn intussen nog druk met het verhaal en de prenten. Inspiratie opdoen van andere schrijvers. Wat willen we vertellen? Met welk materiaal gaan we werken? Hoe willen we het laten drukken? Blijf ons volgen tijdens dit proces!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten